onsdag 23. januar 2008

Artikkel om hårtransplantasjon på Wikipedia

Jeg har satt meg ned og skrevet en artikkel om hårtransplantasjon på Wikipedia (no.wikipedia.org/wiki/hårtransplantasjon).

Jeg setter stor pris på innspill og korreksjoner hos Wikipedia, som kan bidra til at innholdet blir mest mulig korrekt. Ta en titt, og bidra gjerne til å redigere artikkelen.

2 kommentarer:

Asim sa...

Hej Folicle

Tak for dit indlæg. Det glæder mig virkeligt den indsats du ligger for hjælpe folk som os der fra naturens side må tabe hår i en tidlig alder. Foresten jeg har prøvet at komme i kontakt med dig, har også mailet til dig på transplant.blog@gmail.com, men jeg ved ike om du har fået den. Får jeg har ikke fået nogen svar tilbage i nu, men så her idag at du stadigvæk var aktiv i denne blog da du lagde denne indlæg. Jeg håber du har tid til kigge på min mail. Tusind tak
mvh
trizmaster

Folicle sa...

Hei Asim,

Jeg er ikke så aktiv på blog-fronten om dagen, så det er ikke ofte jeg logger meg inn med blog-brukeren min.

Men jeg sitter faktisk akkurat nå og svarer på epost. :) Det var 9 stykker som hadde skrevet til meg. Den først for mer enn et år siden. Jeg er visst dårig til å følge opp.

Det er nok bare datovisningen på bloggen min som forvirrer deg fordi bare klokkeslettet vises.

Vi har vekslet noe epost tidligere tror jeg, men jeg ser ikke at jeg har fått noe mer epost fra deg etter det? Jeg har i hvert fall sendt avgårde svar noen med samme navn som deg tidligere.

Uansett: Kanskje jeg har klart å miste spørsmålene dine. Kan du sende dem på nytt? Epost-adressen bør være korrekt.

Siden sist har jeg tatt to nye FUE-operasjoner som jeg har tenkt å skrive om. (Det var derfor jeg logget meg inn og kom over eposten fra deg og de andre nå.)

Jeg dro tilbake til Dr. Hussain i oktober i fjor og på nytt nå i januar (i Horten i stedet for Pakistan disse gangene). I oktober tok jeg en større operasjon hvor jeg var borte fra jobb i tre uker pga. barbert donorområde osv.

Nå i januar tok jeg en "body hair" transplant fra brystkassen til strip arret mitt i bakhodet fra New Hair Clinic. Her var jeg tilbake på jobb to dager senere, siden hverkan donor- eller mottakerområdet var synlig.

Håper jeg hører fra deg på epost! :)